body breath heart mind
Business

Energizers in je organisatie

DSC_6653.JPG

Waarom specifiek dit? 

De BodyMind Energizers die hier aangeboden worden bevatten 5 zeer effectieve bewegingen die de fundering vormen hoe lichaam en geest optimaal samenwerken.  

Er zit enorme wijsheid in de bewegingen en ze hebben een diep effect. Ze brengen vitaliteit, focus, verbinding en plezier. 

Hoe ziet het eruit? 

Down to earth & Toegankelijk
Geen extra faciliteiten nodig
Staande bewegingen die je overal kunt doen
Maximaal effect in een minimum van tijd

Je zult de vraag krijgen "Eenmaal geleerd, hoe kan ik dit in mijn werkschema inpassen? Hoeveel tijd heb ik nodig?" Het antwoord is: 12-15 minuten.   

Energizers kun je als volgt inzetten voor je organisatie:  

  • 1x: als een mindful meeting of als onderdeel van een inspirerende teamdag, een teambreak waar je voor het eerst deze effectieve tools ervaart.
  • 3x: In 3 keer uitleg, ervaren, integreren zodat het als een slim oplaadmoment dagelijks gebruikt kan worden.  Inclusief hand-outs, voorbeelden uit de praktijk & met online ondersteuning waar nodig. Dit pakket kan voor de hele organisatie ingezet worden of per team
  • Specifiek voor re-integratie doeleinden.
  • Wekelijkse sessie in je bedrijf    
  • Bodymindlife programma: Innerlijk Leiderschap, werk/prive/leven in balans, doelstellingen afstemmen, tools om met uitdagingen om te gaan, optimaliseren van innerlijke kracht, motivatie & bijdrage. Uitgebreid op maat pakket.

Neem contact op voor een orienterend gesprek: mariette@kiflow.nl / 0614995059

Trainer Mariette de Kroon

Business Trainer & Opleider Mariette de Kroon heeft een achtergrond in business en bodymind studies & heeft ervaring in het trainen van grotere groepen. De body-mind programma’s & energizers die zij aanbiedt hebben hun oorsprong in de wijsheid-methodes uit Tibet.  Mariette is als trainer en opleider in 2009 gecertificeerd door Tibetaans leermeester Tulku Lobsang.