body breath heart mind
Docentopleiding

Lu Jong II Teacher Training start met One Day retreats en dan de volledige Teacher Training

Lu Jong II One Day Retreats en Teacher Training 

In de lente en zomer 2021 kun je starten met Lu Jong II One Day retreats voor je eigen beoefening. Daarnaast kun je ook workshops in Lu Jong II volgen.

Omdat nog niet veel mensen de Lu Jong II bewegingen kennen, wens ik deze dagen open te houden voor Lu Jong I beoefenaars en Lu Jong 1 docenten.

Vervolgens in in de herfst van 2021 of begin 2022 plan ik de volledige Teacher Training. De complete Teacher Training is alleen voor Lu Jong 1 docenten die in hun eigen practice en in het lesgeven ervaring opgebouwd hebben.

Lu Jong II is een vervolg op Lu Jong I. Met Lu Jong II wordt de kracht en het harmonieus samenwerken van lichaam en geest verder bevorderd. Met behulp van lichaam, adem en beweging transformeren we onszelf. Zoals je weet, moet we sterk zijn voor absoluut geluk. Sterk zijn betekent ook ons hart openen. Deze serie helpt ons om voorbij illusie te gaan en thuis te zijn in geluk. Verder wordt gezondheid op alle niveaus bevorderd: fysiek, energetisch en mentaal. Voedingsstoffen worden beter opgenomen.

Lu Jong II bestaat uit 3 groepen bewegingen:

Groep 1: Vijf Bewegingen ter preventie

Groep 2: Vijf Bewegingen om pijn te verlichten / op te heffen

Groep 3: Vijf Bewegingen om vitale voedingstoffen goed te verspreiden

test

Lu Jong Educator / docent Mariette:

"Sinds 2007 heb ik onderricht en wijsheids-methoden mogen ontvangen van Tulku Lobsang Rinpoche. Het integreren van deze warmness teachings in het dagelijks leven geeft niet alleen ongelooflijke benefits maar maakt allles meer zinvol. De Lu Jong Teacher Training geef ik sinds 2009 en Lu Jong II beoefen ik sinds 2010.

Hoe bijzonder is ons lichaam! Met het lichaam als voertuig voor verandering kunnen we onszelf transformeren en thuis zijn in geluk.

Ik ben super dankbaar Lu Jong II te beoefenen en te mogen delen. We ontdekken steeds diepere lagen! Ik ga heel graag naast je staan, zodat je de oefeningen goed aanleert, je je steeds verder verdiept in je practice en je de wijsheid methoden kunt toepassen in het dagelijks leven. Zodat je in je kracht staat als Lu Jong II docent en ook anderen met de serie en alle bijzondere benefits gaat inspireren!”

Voor wie?

Als je gecertificeerd Lu Jong docent bent en ervaring hebt opgebouwd kun je de Lu Jong II Opleiding gaan volgen. Als je Lu Jong I beoefent kun je meedoen aan de One Day retreats Lu Jong II.  

De Lu Jong II Teacher Training bestaat uit de volgende stappen:  

  • een intake (live of per telefoon) / One Day retreat (als je de Lu Jong II oefeningen nog niet ervaren hebt is dit een logische start) 
  • afstemming data & inschrijving
  • in totaal 10 lesdagen
  • Online examen en een praktijk examen
  • Masterclass certification weekend met Tulku Lobsang Rinpoche

Na het behalen van je certificaat kun je met zowel Masterclasses als Lu Jong II dagen in Nederland je kennis uptodate houden.

Voor deze opleiding word je gevraagd de Lu Jong 1 Manual opnieuw goed te bestuderen.

Aanvullend ontvang je de Lu Jong II manual m.b.t. de 15 bewegingen en extra theorie tijdens de lesdagen.   

De nadruk ligt op het goed aanleren, beoefenen & voelen van de bewegingen en in het integreren van de verschillende opties qua uitvoering. Dit is belangrijk gezien deze serie meer gevorderd is en er meer alternatieve aanwijzingen nodig zullen zijn in je lessen dan bij Lu Jong 1.  

Prijzen complete opleiding:

Registratie Nangten Menlang International:      195 euro (geen BTW)
Educator Mariette de Kroon (KiFlow)               1375 euro (1137,- excl. 21% BTW)
Masterclass Certification met Tulku Lobsang:   380 euro (geen BTW) 

(exclusief accommodatie/maaltijden/vervoer)

Start: met een One Day retreat vanaf de Lente 2021 (meer One Day retreats worden gehouden tussen mei en september) 

Locatie voor de opleidingsdagen in Nederland: DEN HAAG

Intake / aanmelden / compleet data-overzicht: mariette@kiflow.nl / 06-14995059

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in de One Day retreats Lu Jong II / Teacher Training, stuur me de info!

Uw naam *
Email *
Telefoonnummer *