body breath heart mind
Yogavakanties

Yogazeilvakantie 5-12 Oktober 2019

thisone.jpg

Yogazeilcruise 5-12 Oktober 2019 (7-12 deelnemers)

Yoga & zeilen: the ultieme manier om te ontspannen en helemaal op te laden! Voel je één met de 5 elementen! Deze yogazeilvakantie is een ideale combinatie hiervoor!

Onze planeet is zo mooi, laten we volop genieten!

In deze vakantie kun je onder de sterren slapen, voel je de zonnestralen op je huid & geniet je van zeilen en yoga in een prachtige omgeving. En natuurlijk zwemmen in Big blue turquoise helderheid!

Mariette begeleidt je in de heerlijke flow van de yoga, ademhaling en dynamische effectieve bewegingen. Geniet van heerlijke maaltijden, goed gezelschap, tijd voor jezelf, flow van water & yoga = body & mind happy.

Voel de ruimte - inspiratie en verse energie! 

In de yoga combineren we vloeiende bewegingen met ademhaling en aandacht in het lichaam. We kunnen gezondheid en geluk bevorderen door de 5 elementen in balans te brengen. De 5 elementen herkennen we in de prachtige natuur om ons heen en in ons lichaam en in onze mind. Zo effectief en je voelt dat het op alle niveaus doorwerkt: fysiek, energetisch en mentaal. Volledig aanwezig. Thuis bij jezelf. Met de bewegingen voedt je je ruggengraat - waardoor deze sterker en soepeler wordt en je geeft een boost aan je gezondheid. Je opent je lichaam & ook je mind. Zodat je je natuurlijke heldere ontspannen staat van zijn voelt. Je ervaart meer energie, meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Het helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan. De bewegingen zijn toegankelijk en geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Je voelt je heerlijk en je bent weer lekker opgeladen.

Mariette de Kroon geeft de Lu Jong Teacher Training, mindfulness, Power of the Breath (Tsa Lung) workshops en daarnaast yin (do-in/tao yin) & basic yoga. De lessen van Mariette zijn speels, ontspannend, krachtig en inspirerend. In een natuurlijke flow, met afwisseling en verdieping.

Op yogacruise geniet je de hele dag! Van turquoise helder water, 2 x yoga '(s ochtends en voor het diner), de zon, heerlijke maaltijden, goed gezelschap, zwemmen, zeilen, de wind in je gezicht, prachtige baaien, gezellige plaatsjes, fantastische uitzichten, tijd voor jezelf, met een drankje genieten bij zonsondergang, de sterrenhemel... en vooral alle vrijheid en opladen!

#instantfeelofHoliday! #energizeyourlife #SunMoonStars #LuJong #powerofthebreath #Tibetanyoga #Health&Happiness #massagesOnBoard #yoga #lovesailing #playfulness #sharingqualitytime #OurBeautifulPlanet #5elements #joy #oceanlove #justrelax #sadecerahatla #DowhatyouLove

Luchthaven: Dalaman in Turkije.

Je kunt nu boeken: 

Prijs: € 850 (incl. transfer, excl. vlucht naar Dalaman) voor deze week!

Verdere info over het zeilschip / crew / wat er allemaal inbegrepen is vind je hier: https://captainjackyachting.nl/attraction/yogacruise/ 

Info / Reserveer:  mariette@kiflow.nl  / of bel: 06-14995059