body breath heart mind
Agenda

Agenda

16-17-18 Augustus 2024 Happy Spirit Days Festival Op Hodenpijl

happy spirits.jpg

Mariette de Kroon

Mariette is Tibetaans yogaleraar en teacher trainer.  Na haar eerste retreat bij de Dalai Lama ontmoette ze in 2006 Tulku Lobsang Rinpoche – de bekende boeddhistisch leermeester en arts. Van hem leerde ze Lu Jong Tibetan Healing Yoga en sinds 2009 geeft ze de docentopleiding Lu Jong (Tibetaanse yoga).

Tibetaanse yoga

Tijdens het festival kun je kennismaken met Lu Jong, Tibetaanse Yoga. Lu Jong brengt je in het nu, door de bewegingen grond je jezelf en breng je jezelf thuis in je hart. 

Het is geworteld in de Tibetaanse geneeskunst, diamanten Tantrayana teachings en bevat wijsheid uit de natuur. Door de vloeiende bewegingen met aandacht voor de adem los je blokkades op, maak je je rug soepeler en sterker en voel je je vitaal en krachtig. De beoefening is toegankelijk, zowel krachtig als zacht en effectief. ‘’De ontdekking dat je door je lichaam te openen, en de vijf elementen in balans te brengen, negatieve emoties kunt transformeren, gun je iedereen”, vertelt Mariette. “Zo kunnen we onze natuurlijke ontspannen staat van zijn voelen”. Met Lu Jong ervaar je meer energie en meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven.  De bewegingen zijn geschikt voor iedereen, alle leeftijden en zijn gemakkelijk in het dagelijks leven te integreren.

Sessies vrijdag zaterdag en zondag, precieze tijden worden nog bekendgemaakt. De kaartverkoop is al goed aan de gang. Hier kun je je kaarten vast bestellen: Happy Spirit Days

 

Terug