body breath heart mind

Opties / hoe ziet een Energizer eruit?

DSC_6653.JPG

Waarom specifiek dit? 

De BodyMind Energizers die hier aangeboden worden bevatten zeer effectieve bewegingen die lichaam en geest optimaal laten samenwerken.  

  • Er zit enorme wijsheid in de bewegingen en ze hebben een diep effect. Ze brengen vitaliteit, focus, verbinding en plezier. (zie resultaten en benefits voor completer overzicht)

 

Hoe ziet het eruit? 

Down to earth & toegankelijk
Geen extra faciliteiten nodig
Bewegingen die je overal kunt doen
Maximaal effect in een minimum van tijd

De volgende vraag is immers altijd een belangrijke: "Eenmaal geleerd, hoe kan ik dit in mijn werkschema inpassen? Hoeveel tijd heb ik nodig?" Het antwoord is: 12-15 minuten.   

Energizers kun je als volgt inzetten voor je organisatie (fysiek en online: beide mogelijk):  

  • 1x: als een mindful meeting of als onderdeel van een inspirerende teamdag, een teambreak waar je voor het eerst deze effectieve tools ervaart.
  • 3x: In 3 keer uitleg, ervaren, integreren zodat het als een slim oplaadmoment dagelijks gebruikt kan worden. 
  • Wat ook kan is bijv 3 sessies met verschillende thema's: mindfulness, ademkracht en energizer met bewegingen (zie ook resultaten/benefits!)   
  • Specifiek voor re-integratie doeleinden.
  • Wekelijkse sessie  
  • Bodymindlife programma: Innerlijk leiderschap, werk/prive/leven in balans, doelstellingen afstemmen, tools om met uitdagingen om te gaan, optimaliseren van innerlijke kracht, motivatie & bijdrage. Uitgebreid op maat pakket.

Neem contact op voor een orienterend gesprek: mariette@kiflow.nl / 0614995059

Trainer Mariette de Kroon

Business Trainer & Opleider Mariette de Kroon heeft een achtergrond in business en bodymind studies & heeft ervaring in het trainen van grotere groepen. De body-mind programma’s & energizers die zij aanbiedt hebben hun oorsprong in de wijsheid-methodes uit Tibet en in de Mindfulness Teachings.

Mariette is als trainer en bodymind opleider in 2009 gecertificeerd.